Uhlmann Bliszterező gépek

  Lenyűgöző a gépek köre: a kicsi és rugalmastól kezdve a gyors tételcseréhez, a közepes teljesítményű univerzális gépeken át, a nagy sebességű bliszterező gépekig a tömeggyártás érdekében. A gyors formátumváltás és az egyszerű felhasználói felület megkönnyíti a rövid beállítási időket, és lehetővé teszi az ergonómikus, egyszerű kezelést. További funkciók közé tartozik a formátum szerszám nélküli fűtőállomás, valamint szervo-vezérelt formázó állomás és hengeres zárás. Beépíthető egy opcionális termék-ellenőrző rendszer . Az integrált megoldások széles választéka azt jelenti, hogy kapszulák, bevont tabletták és tabletták ugyanolyan hatékonysággal kerülnek bliszter csomagolásba a jó gyártási gyakorlatnak megfelelően, mint az injekciós üvegek, ampullák és fecskendők. Akár szilárd, akár folyékony adagolású termékekről legyen szó - Ön jól felkészült minden csomagolási feladatához az Uhlmann bliszterező gépek által .


  Uhlmann B 1240

  Uhlmann B 1240

  Bliszterező gép B 1240

  Max. 250 bliszter/perc. Max. formátum terület 130 x 156.5 mm Rugalmas, GMP-nek megfelelő szilárd és folyadék adagolású termékeke csomagolásához és mindez kiváló ár-érték arány mellett.

  Uhlmann B 1330

  Uhlmann B 1330

  Blister machine B 1330

  Max. 300 bliszter/perc. Max. formázási terület 200 x 145 mm Változó tétel méretű szilárd adagolású termékek költséghatékony csomagolásához a legkisebb alapterületen.